Betoniyer Harç Karma Makinesi Nedir?

16-06-2021 11:25
Betoniyer Harç Karma Makinesi Nedir?
İnşaat sektörü için son derece büyük bir öneme sahip olan betoniyer harç karma makinesi son derece yaygın bir kullanıma sahiptir. Hemen her türlü karışımın yapılabileceği bu makinelerin kullanımı son derece kolay olup dayanıklı makinelerdir. Benzinli, dizel ve elektrikli motor seçenekleri ile sunulan bu makineleri siz de tercih ederek ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. 
Beton karma işlemi, inşaatlarda genel olarak betoniyer harç karma makineleri ile gerçekleştirilmektedir. Bazı durumlarda ise kürek ile karışım yapılabilir. Bu makineler aracılığı ile çimento, agrega ağırlık ve su hacim olarak ölçülebilmektedir. 
Betoniyer Harç Karma Makinesinin Özellikleri
Basit bir çalışma sistemine sahip olan betoniyer harç karma makinesi; dönen bir tambur ve motor harcın en iyi şekilde karıştırılmasını sağlamaktadır. Günümüzde söz konusu makineler 5 farklı hacme sahip bir şekilde üretilmektedir. Kullanılacak olan beton harcının ölçüsü doğrultusunda yeni bir harcın karıştırılması sağlanmaktadır. 
Portatif bir yapıya ve kolay bir kullanım alanına sahip olan betoniyer harç karma makinesinin kurulumu da son derece kolaydır. Konut projelerinde ve çeşitli inşaat alanlarında tercih edilen bu ürünler işlevsel tasarımı ile dikkat çekmektedir. Dizel ve benzinli betoniyer ürünlerin en sık tercih edilenler olduğundan bahsedebiliriz. Siz de bu makinelere ihtiyaç duyuyorsanız bizimle iletişime geçerek makineler ile ilgili bilgi alabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz. 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.